Online časovi matematike i fizike sa profesorom (od školske godine 2020/21)


U Edukativnom centru razvili smo metode nastave koji omogućavaju da svako razume i rešava i najteže zadatke iz matematike I fizike. Jedna od usluga u našoj ponudi su i online časovi matematike jedan na jedan koji kroz direktnu nastavu sa našim profesorima približavaju matematiku svakom učeniku na način koji njemu najviše odgovara. Časovi matematike I fizike za osnovce, kao i časovi matematike I fizike za srednjoškolce, nikada nisu bili zanimljiviji i brže donosili željene rezultate.

ŠTA SADRŽE PRIVATNI ČASOVI MATEMATIKE?

Edukativni centar vam pruža mogućnost da časovi matematike I fizike jedan na jedan ne budu luksuz, već potreba koju ćete moći da priuštite svom detetu. Zbog toga su časovi matematike kod nas povoljniji nego privatni časovi matematike I fizike koje ćete mesečno plaćati za svoje dete kod nekog profesora. I ne samo to. Pogledajte šta još dobijate u ovom paketu:

Online časovi matematike I fizike na internetu. Nastava preko interneta je budućnost edukacije na globalnom nivou. Online časovi matematike I fizike za osnovce i srednjoškolce su osmišljeni tako da naši profesori uvek budu dostupni učenicima za nastavu jedan na jedan. Kako biste mogli lakše da pratite online nastavu i komunicirate sa profesorima na online sesijama, neophodno je da imate specijalni Intercom paket, koji čine grafička tabla za pisanje i crtanje, Wi-Fi olovka i slušalice sa mikrofonom. Uštedite vreme, zakažite online čas matematike i preko svog računara naučite matematiku sa nekim od naših profesora.

Online časovi matematike se SNIMAJU tako da će vaše dete imati mogućnost da pogleda svaki čas i podseti se objašnjenja koje će mu pomoći da utvrdi znanje.

Zakaži čas matematike na vreme, kod nas je uvek gužva.