Mala matura – do uspeha uz najnapredniji metod vežbanja matematike i fizike


Verovatno se već uveliko pripremaš za malu maturu. Polaganje testova je sve bliže, a matematika je uglavnom najveći problem. Uz naš sistem video-lekcija priprema za malu maturu iz matematike biće jednostavna i zanimljiva, a ti ćeš sa lakoćom ostvariti odlične rezultate i upisati željenu srednju školu.

Profesori iz centra Code su pripremili za tebe video-snimke postupnog rešavanja svakog zadatka, sa svim potrebnim objašnjenjima, i stoje ti na raspolaganju preko sistema poruka. Čeka te i veliki broj testova koje možeš da radiš koliko god puta želiš, kao i realna simulacija konačnog testa. Sa ovim iskustvom znaćeš šta te očekuje na testu, bolje ćeš uraditi zadatke i osvojiti neophodan broj bodova za upis u željenu srednju školu.


 Rešeni zadaci za pripremu male mature


Pre nego što se odlučiš za ovaj, najefikasniji metod vežbanja matematike za završni ispit na maloj maturi, možeš da vidiš kako su izgledala rešenja zadataka iz prethodnih zbirki za pripremu završnog ispita – brzo i jednostavno!


ŠTA DOBIJAM?

Najefikasniji metod pripreme za polaganje matematike na maloj maturi.

Kolekciju video-rešenja svih zadataka iz zvanične zbirke Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja za polaganje male mature 2018/2019.

Postupna rešenja svih 450 zadataka, sa detaljnim objašnjenjima u formi video-snimaka, koje možeš gledati koliko god puta želiš.

Pomoć dežurnih profesora, koji u najkraćem roku odgovaraju na sva tvoja pitanja preko sistema poruka.

Onlajn časove sa profesorima za bolje rezultate u oblastima koje ti najslabije idu + SNIMAK svakog časa koji možeš pogledati u svakom trenutku (od školske godine 2020/21).

Nedeljni i mesečni izveštaj o svim aktivnostima na platformi .

Neograničenu mogućnost provere znanja kroz online testove koji sadrže zadatke iz zbirki za malu maturu iz prethodnih 6 godina.

Generalnu probu za malu maturu. Imaš jedinstvenu priliku da radiš završni test koji predstavlja potpuno realnu simulaciju testa iz matematike i fizike na završnom ispitu, sa istim odnosom broja i kompleksnosti zadataka po oblastima i istim vremenom za rad kao na pravom testu na polaganju male mature. Tako ćeš sa lakoćom postići željeni rezultat i osigurati sebi mesto na vrhu konačne liste pri upisu u željenu školu.


Prvi put na internetu: Rešeni zadaci iz matematike sa svih prijemnih ispita

Pripremite se za prijemni ispit iz matematike i upišite fakultet koji najviše želite. Ovde ćete pronaći video-lekcije sa rešenim zadacima i jasnim i detaljnim uputstvima kako da ih uradite. Otkrićete koji zadaci iz matematike su se pojavljivali na prijemnim ispitima u prethodnim upisnim rokovima na svim tehničkim fakultetima. I ne samo to, za svaku nedoumicu u učenju možete poslati poruku profesoru i mirne glave sačekati prijemni.

Sve je online i dostupno kad god vam zatreba pomoć u učenju. Uz Edukativni centar priprema za prijemni ispit iz matematike postaće zabavna i krajnje efikasna.