JUNIORIJuniori je kurs robotike i programiranja predviđen za predškolce i đake prvake. Razbijamo mit o tome da su u pitanju teške discipline, rezervisane za stariju, matematički nadarenu decu.

Činimo robotiku i programiranje lakim i zabavnim za svakog i radimo ono što je osnovni cilj svih naših kurseva, stvaramo, izražavamo svoje ideje kroz tehnologiju  i maštu pretvaramo u stvarnost.

Kreativnosti i Radoznalost

Radimo na projektima koji su primenjivi  i zabavni. Ohrabrujemo eksperimentisanje i lična interesovanja. U okviru našeg kurs robotike i programiranja, forsiramo raznovrsnost tema, crtanje, muzika, priče i igrice i raznolikost tehnologije, tableti, lego robotika, blue bot podni robot. Povezujemo se sa fizičkim svetom, testiramo granice i budimo interesovanje o tome kako funkcioniše svet oko nas.

Programerski Način Razmišljanja i Tehnike Rešavanja Problema

Programerski način razmišljanja podrazumeva izražavanje ideje na način na koji računar može da razume. To podrazumeva poznavanje osnovnih programerskih koncepata, ali još bitnije, poznavanje osnovnih tehnika rešavanja problema:

•       rastaviti veliki problem na više manjih (dekompozicija)

uočiti sličnosti i razlike (prepoznavanje šablona)

odvojiti bitno od nebitnog (apstrakcija)

organizovati precizan redosled izvršavanja instrukcija (algoritam)Saradnja i Komunikacija

Svaki čas podrazumeva zajedničku aktivnost, stvaranje u timu, deljenje napravljenog ili  zajedničku igru. U svakoj prilici smišljamo priče koje čas čine zanimljivijim i ohrabrujemo međusobnu komunikaciju i druženje


Kritičko Razmišljanje

Uvek dovodimo sve u pitanje. Tražimo uzročno-posledične veze, razvijamo logiku i tražimo odgovore na pitanja poput, zašto nešto ne radi, ili zašto radi na način na koji radi.

 CENA I NAČIN PLAĆANJA

Cena: 50

Prikazane cene su u EUR a plaćanje je u RSD po srednjem kursu NBS na dan uplate.