Izrada programa za firme


• Izrada programa za firme i izrada softvera je složen proces, ali ispitivanja su pokazala da firme ili organizacije koje ulažu u nove tehnologije imaju višestruku dobit. One odskaču od konkurencije i olakšavaju zaposlenima da obavljaju svakodnevne poslove bolje i produktivnije.

• Izrada softvera nije jeftina, ali dobro urađen program Vam drastično štedi na vremenu koje Vam je bilo potrebno da odradite neku operaciju i samim tim podiže profitabilnost. Sve operacije ćete uraditi brže i preciznije, otklanja se mogućnost „ljudske greške“.

• Nemojte dozvoliti sebi da zbog zastarelosti Vaših programa potpuno izgubite trku sa konkurencijom. Vreme niko ne može zaustaviti, zato je bitno šta radite u ovom trenutku.


Trenutno najtraženiji softveri su:

Program za knjigovodstvo

Program za radnje i preduzeća

Program za veleprodaju i maloprodaju

Program za fakturisanje

Program za agencije za nekretnine

Program za štamparije

Program za kontrolu pristupa radnika

Program za evidenciju radnog vremena

Poslovni program


Iskustvo iz dosadašnjeg rada u izradi softvera

Ako ste se već odlučili na izradu softvera treba da imate u vidu određene činjenice


• Ne postoji jeftina ili skoro pa besplatna izrada softvera. Svako ko vam to nudi vrlo verovatno će Vas prevariti.

• Izrada programa po narudžbini zahteva saradnju zaposlenih. Potrebne su nam precizne instrukcije i upustva kakav je to konkretan program koji Vi želite. To znači da će Vaši zaposleni morati da odvoje vreme da bi objasnili sve pojedinosti vezane za procese u Vašem sistemu onima koji treba da izrade program. To je možda i najvažniji korak – što preciznije i konkretnije informacije date to bolji program dobijete. Precizno isplanirajte kakav Vam je program potreban.

• Preciznim planiranjem skratićete i Vaš i naš posao pri izradi softvera, samim tim troškovi izrade će biti manji.

• Smanjuje se mogućnost za greške prilikom davanja nepreciznih instrukcja.