INTERAKTIVNI SCRTACH

 


Kurs Programiranja za Decu od 7 do 12 Godina

Želite da vreme, koje vaše dete provodi kod kuće, iskoristi da nauči zabavnu i korisnu veštinu ?

Tražite dodatne načine da provedete kvalitetno zajedničko vreme ?

Zakažite PROBNI ČAS i uživajte dok zajedno gradimo veštine budućnosti.

Šta Učimo?

Radimo vizuelni programski jezik Skreč, ali razvijamo čitav spektar veština 21. veka. Favorizujemo tematski raznovrsne projekte. Kroz pravljenje animacija, muzičkih projekata, interaktivnih priča i igrica, pored programiranja, razigravamo talente za crtanje, glumu i muziku.Kreativnosti i Radoznalost

Radimo na projektima koji su primenjivi  i zabavni. Ohrabrujemo eksperimentisanje i lična interesovanja. U okviru našeg kurs robotike i programiranja, forsiramo raznovrsnost tema, crtanje, muzika, priče i igrice i raznolikost tehnologije, tableti, lego robotika, blue bot podni robot. Povezujemo se sa fizičkim svetom, testiramo granice i budimo interesovanje o tome kako funkcioniše svet oko nas.

Programerski Način Razmišljanja i Tehnike Rešavanja Problema

Programerski način razmišljanja podrazumeva izražavanje ideje na način na koji računar može da razume. To podrazumeva poznavanje osnovnih programerskih koncepata, ali još bitnije, poznavanje osnovnih tehnika rešavanja problema:

rastaviti veliki problem na više manjih (dekompozicija)

uočiti sličnosti i razlike (prepoznavanje šablona)

odvojiti bitno od nebitnog (apstrakcija)

organizovati precizan redosled izvršavanja instrukcija (algoritam)

Saradnja i Komunikacija

Svaki čas podrazumeva zajedničku aktivnost, stvaranje u timu, deljenje napravljenog ili  zajedničku igru. U svakoj prilici smišljamo priče koje čas čine zanimljivijim i ohrabrujemo međusobnu komunikaciju i druženje.

Kritičko Razmišljanje

Uvek dovodimo sve u pitanje. Tražimo uzročno-posledične veze, razvijamo logiku i tražimo odgovore na pitanja poput, zašto nešto ne radi, ili zašto radi na način na koji radi.

 CENA I NAČIN PLAĆANJA

Cena: 100

Prikazane cene su u EUR a plaćanje je u RSD po srednjem kursu NBS na dan uplate.