Gotova programska rešenjaNaši programi predstavljaju gotova programska rešenja koja pospešuju vaše poslovanje, unapređuje i omogućava lakše i brže obavljanje posla. Sve ovo doprinosi uspešnijem poslovanju vaše firme.

Naši programi se ne koncentrišu samo na rešenje konkretnog poslovnog problema, već i na sveukupno zadovoljenje naših klijenata. Izrada i održavanje naših softvera vrši se po međunarodnim standardima.

Naša firma se ne bavi preprodajom tuđih programa, nego sama izrađuje sve, što nam omogućava da odgovorimo na sve specifične zahteve naših korisnika. To je moguće kako izmenom postojećih tako i izradom potpuno novih programa. Prilikom razvoja programa, koristimo svetski priznate razvojne alate. Svi naši programi su modularni, jednostavni za upotrebu i nadogradnju.


Primeri:

Biblioteka

Veleprodaja

Arhiva

Maloprodaja

Proizvodnja

MenadžmentNudimo vam najsavremenija gotova programska rešenja, kao unapred pripremljene softverske pakete, koji će vam u svakom smislu olakšati poslovanje i poboljšati vaš rejting na konkurentnom tržištu.

Naša inovativna programska rešenja, koja možete kupiti po najpovoljnijim cenama, veoma lako i brzo se implementiraju, što će vam uštedeti mnogo vremena pri poslovanju. Sva naša unapred pripremljena programska rešenja kreirao je tim iskusnih i priznatih stručnjaka i programera, u skladu sa povećanim i sve delikatnijim zahtevima modernog poslovanja.

Naši softveri, napravljeni po poslednjim tehnološkim standardima, rezultat su kontinuiranog rigoroznog i višegodišnjeg istraživanja i ispitivanja tržišta. Uz gotova programska rešenja, Edukativni centar Code vam pruža i kompletnu podršku i pomoć oko kasnije upotrebe ovih softvera, kako bi vaše korisničko iskustvo bilo vrhunsko.