DIGITALNI MARKETINGKurs digitalnog marketinga je namenjen prodavcima, menadžerima prodaje i svim osobama koje su shvatile potencijale online biznisa i koje žele praktičnom primenom marketinga da postave poslovanje jednog brenda i kompanije na viši nivo. Bilo da ste početnik, menadžer ili vlasnik privatnog biznisa, ovaj kurs je odlična prilika za vas da naučite a zatim i primenite naučeno na bolje pozicioniranje i veću vidljivost vašeg proizvoda. Digitalni marketing je odličan izbor za osobe koje poznaju strane jezike jer se otvaraju mogućnosti rada za inostrane klijente putem platformi za traženje poslova (Freelancer, Upwork,…). Danas, savremeni prodavac bez znanja o digitalnom marketing nije konkurentan na tržištu rada.


Digitalni Marketing Kurs se realizuje kao kompletna obuka i vodič kroz internet marketing danas.

O čemu ćete učiti?

Na kursu ćete steći neophodna znanja i veštine na koji način da koristite resurse i alate za planiranje i vođenje marketinških kampanja. Kako ne bi trošili vreme i novac na aktivnosti koje ne donose rezultate, saznaćete kako se pravilno postavlja makretinška strategija kroz rad na konkretnim primerima.

Šta dalje?

Sa ovim kursom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing. Savladaćete veštine koje su potrebne kako biste bili što uspešniji u ovom poslu, upoznaćete se sa resursima i alatima koje je danas najbolje koristiti. Na kursu su obrađene najbitnije digitalne veštine i aktivnosti za 2021. godinu.

Cilj nam je da posle ovog kursa donesete odluku da se bavite ovim poslom, da steknete finansijsku nezavisnost i razvijete ili unapredite postojeći biznis, jer vam je za ovaj posao potreban samo računar, internet i znanje!

Ako Vam više odgovara rad u timu, posao internet marketinga lako možete obavljati u velikom broju firmi. Na taj način možete zauzeti sjajnu poziciju i biti konkurent kompanijama i preduzetnicima koji su među najprofitabilnijim u poslovnom svetu!


 ŠTA ĆETE NAUČITI?

Kreiranje marketing strategije i marketing plana, definicija ciljne grupe

Primena društvenih mreža u poslovne svrhe – Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn

Grafička obrada vizuala

WordPress platforma – izrada websajta

Facebook oglašavanje

Instagram oglašavanje

Google oglašavanje

Youtube oglašavanje

LinkedIn oglašavanje

SEO – (optimizacija za pretraživače)

Google Analytics

Google Tag Manager

Postavljanje digitalnog prodajnog levka i lestvice vrednosti

Izrada prodajnih stranica (landing page)

Content Marketing

Email marketing, Mailchimp platfoma

Primena svega naučenog kroz praktičan rad


ISPITI I SERTIFIKATI


Po odslušanom  kursu  polaznik dobija sertifikat Edukativnog centra o uspešno odslušanom treningu.

 CENA I NAČIN PLAĆANJA

Cena: 80

Prikazane cene su u EUR a plaćanje je u RSD po srednjem kursu NBS na dan uplate.